Van Doorn Infra B.V. logo
Tel. (073) - 549 21 43
[javascript protected email address]
Afbeelding lkvkxs1uw3p8fjl.jpg

Projecten

Boxtel

Chaam

Etten-Leur
  • Reconstructie Markt-Spoorlaan

Gemert-Bakel

Halderberge

Hedel

Kerkdriel

Kevelaer

Kruisland

Laarbeek

Meierijstad

Moerdijk

Nijnsel

Oirschot

Olland

Oudenbosch

Schijndel

Sint Michielsgestel

Sint Willebrord

Tilburg

Uden

Valkenswaard

Veghel

Veldhoven

Venray

Waalwijk

Reconstructie Markt-Spoorlaan

Gemeente: Etten-Leur
Werk: Reconstructie Markt-Spoorlaan

In opdracht van de gemeente Etten-Leur is Van Doorn Infra BV op maandag 7 april 2014 begonnen met de reconstructie van het Kruispunt Markt-Spoorlaan en het gedeelte van de Spoorlaan vanaf het kruispunt met de Markt tot aan het NS station.

Het werk wordt in fasen uitgevoerd. Met ingang van maandag 7 april is de spoorwegovergang en de bocht Spoorlaan-Markt afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. De spoorwegovergang Hoevenseweg-Markt is opengesteld voor alleen fietsers en voetgangers. De fietsers en voetgangers kunnen gedurende het gehele werk aan de Spoorlaan gebruik maken van de overweg Hoevenseweg-Markt. De Spoorlaan blijft wel afgesloten. Je kunt dus alleen van en naar de Markt fietsen en lopen.

De bocht op het kruispunt wordt ruimer gemaakt, zodat vrachtwagens en bussen beter het kruispunt kunnen passeren. Ook worden de rijbaan en de parkeervakken van de Spoorlaan ruimer. De ruimte hiervoor wordt gewonnen door het beperken van de groenvakken. Ter hoogte van het kruispunt, de Kolveniersstraat en de school worden extra parkeervakken aangelegd.

Tevens wordt de aansluiting Kolveniersstraat-Markt verwijderd. Als vervanging daarvan wordt er ter hoogte van de Papenstraat een doorsteek gemaakt door het middengedeelte van de Markt, zodat je straks vanuit de Papenstraat zowel links- als rechtsaf de Markt op kunt rijden.

Het werk was gereed eind september 2014.

 Van Doorn Infra B.V. logo footer
Van Doorn Infra B.V.
Nobelweg 5
5482 NN Schijndel
Tel: (073) - 549 21 43
Fax: (073) - 547 93 74
[javascript protected email address]
VCA logo SEB logo