Van Doorn Infra B.V. logo
Tel. (073) - 549 21 43
[javascript protected email address]
Afbeelding sicyw7phvlxpr78.jpg

Over ons

De heer W.C.M. van Doorn heeft in 1981 het bedrijf W. van Doorn Wegenbouw B.V. opgericht. Het bedrijfspand is gesitueerd aan de Vossenbergsesteeg 5 te Schijndel. Alvorens zijn eigen bedrijf te starten heeft de heer Van Doorn diverse vakopleidingen gevolgd en ruimschoots ervaring opgedaan in een leidinggevende positie bij andere ondernemingen in de sector.

Vanaf het begin heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van wegenbouwprojecten. Het bedrijf W. van Doorn Wegenbouw B.V. heeft gedurende zijn bestaan een gestage groei doorgemaakt; gestart als eenmanszaak, is W. van Doorn Wegenbouw B.V. uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf en wordt het bij projecten nagenoeg altijd als hoofdaannemer ingeschakeld.

Het bedrijf W. van Doorn Wegenbouw is per 1 januari 2005 over gegaan in Van Doorn Infra B.V., per 1 juli 2008 is het bedrijf overgedragen aan J. van Doorn.

Van Doorn Infra B.V. is een bedrijf, dat op projectbasis opdrachten uitvoert voor met name gemeenten, bedrijven en particulieren. Door ruime praktijkervaring zijn de intern opgeleide stratenmakers vertrouwd met de uitdagingen die aannemers in de verschillende fasen van projecten tegenkomen. Bij elke opdracht wordt gestreefd naar praktisch uitvoerbare oplossingen die resulteren in een toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.

Uiteindelijk streeft Van Doorn Infra B.V. naar het opbouwen en behouden van een goede relatie met haar opdrachtgevers, waarbij vertrouwen en vakkundigheid hoog in het vaandel staan. Samen werken aan de continuïteit van de onderneming, waarbij resultaatverbetering en versterking van de concurrentiepositie voorop staat. In de uitvoering van opdrachten staat de nauwe samenwerking met de opdrachtgever voorop. De inzet van werkzaamheden wordt geïntegreerd in de projectplanning, die de projectleider van Van Doorn Infra B.V. afspreekt met de opdrachtgever.

Van Doorn Infra B.V. logo footer
Van Doorn Infra B.V.
Nobelweg 5
5482 NN Schijndel
Tel: (073) - 549 21 43
Fax: (073) - 547 93 74
[javascript protected email address]
VCA logo SEB logo