Van Doorn Infra B.V. logo
Tel. (073) - 549 21 43
[javascript protected email address]
Afbeelding 3vdkdjz0btde2lf.jpg

Diversen

Mechanisch aanbrengen van elementenverharding
Handmatig straten is fysiek zwaar en wordt vanuit het oogpunt van de arbeidsomstandigheden als onwenselijk gezien. In 2006 heeft de arbeidsinspectie met de branche afgesproken dat er maatregelen getroffen moeten worden zodat er zo min mogelijk handmatig gestraat wordt.

Ondanks de voortschrijdende techniek (materieel, materiaal) en kennis van het verwerken, blijven sommige partijen vasthouden aan bestrating ‘onder de hamer’ omdat dit beter zou zijn. Tegenwoordig kunnen we met mechanische verwerking de vereiste kwaliteit makkelijk halen. Mechanisch straten wordt echter toegepast om de fysieke belasting van de stratenmakers te beperken! Met het gebruik van de hydraulische klemmen en vacuüm systemen wordt fysiek het werk verlicht en loopt Van Doorn Infra BV voorop in het verder ontwikkelen van het mechanisch straten met elementenverhardingen. Van Doorn Infra toont zich daarmee een waardige partner in de keten van het mechanisch straten.

Het terugdringen van fysieke belasting vraagt veelal een ketenaanpak; een samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen. Opdrachtgever, leverancier en aannemer zullen rekening moeten houden met mechanische verwerking. Vaak moet het ontwerp al aangepast zijn op mechanisch verwerking.

Van Doorn Infra B.V. wil haar steentje in deze keten bijdragen, aangezien duurzaamheid en arbo-vriendelijk werken hoog in het vaandel staan.

Van Doorn Infra B.V. logo footer
Van Doorn Infra B.V.
Nobelweg 5
5482 NN Schijndel
Tel: (073) - 549 21 43
Fax: (073) - 547 93 74
[javascript protected email address]
VCA logo SEB logo